WTMB

WTMB helpt u verder

Over WTMB Advies

Het is logisch dat u graag wil weten met wie u zaken doet. Ik vind het dan ook niet meer dan normaal om mijzelf en mijn bedrijf hieronder aan u voor te stellen.

Wilco Nuiten

Mijn naam is Wilco Nuiten ik ben 38 jaar oud. Samen met mijn vrouw ben ik woonachtig in het mooie Heerde gelegen op de Veluwe tussen Zwolle, Epe en Apeldoorn. In mijn vrije tijd ben ik gek van alles wat met volleybal en beachvolleybal te maken heeft, en ik ben graag bezig met fotografie.

Sinds 2005 ben ik werkzaam bij een mooie en grote verzekeraar met een aantal zeer bekende verzekeringslabels. In eerste instantie naast mijn studie HBO-rechten en later na mijn afstuderen als fulltime (hbo)jurist bij een rechtsbijstandverzekeraar. In deze functie heb ik met ontzettend veel plezier ontzettend veel mensen kunnen bijstaan in klachtprocedures en gerechtelijke procedures bij de kantonrechter. In de ruim 5 jaar dat ik werkzaam ben geweest als rechtsbijstandjurist heb ik mij voornamelijk beziggehouden met contractenrecht, verhaalsrecht, verzekeringsrecht, VvE-recht en belastingrecht.

Na ruim 5 jaar als jurist actief te zijn geweest, was het voor mij tijd mijn horizon te verbreden. Vanaf februari 2011 tot en met oktober 2013 ben ik binnen voornoemde verzekeringsmaatschappij werkzaam geweest als LEAN-consultant. In deze hoedanigheid heb ik managers begeleid in veranderingstrajecten, gericht op het verhogen van omzet, het verlagen van kosten en het verbeteren van processen en samenwerking. Kern van de aanpak is aandacht voor de klant en het inrichten van de aansturing van de teams en de processen vanuit het oogpunt van de klant. Vanaf oktober 2013 mag ik mijn kennis en kunde op het gebied van verandermanagement en advisering in de praktijk brengen binnen een aantal verschillende callcenters in verzekeringsland.

Vanaf 1 januari 2013 is WTMB Advies een feit en hebben meerdere klanten mij het vertrouwen geschonken om hen te mogen adviseren. WTMB is een samenvoeging van de beginletters van een viertal waardes die ik in mijn advieswerk onmisbaar vind: Weloverwogen, Toegewijd, Meelevend en Betrouwbaar. Voor mij vormen deze vier begrippen het fundament onder de werkzaamheden en diensten die ik voor mijn klanten verricht. Voor consumenten is mijn fiscaal- juridische achtergrond en ervaring op het gebied van belastingen en consumenten- en contractenrecht erg handig. Voor bedrijven en verenigingen is juist de combinatie tussen juridische-, fiscale en bedrijfskundige kennis erg waardevol, waardoor mijn advisering altijd gericht is op een totaaloplossing.

In mijn optiek is een kwalitatief goed advies een advies dat op een weloverwogen manier tot stand gekomen is, alle belangen moeten hierin goed zijn meegewogen. Alleen dan kunt u als klant het advies krijgen dat het beste bij u past! Daarnaast is het belangrijk dat we toewijding tonen. U vertrouwt immers de zorg voor uw probleem of de zorg voor uw vraag aan WTMB Advies toe. Dat vertrouwen vraagt om het leveren van kwalitatief goed werk met toewijding. Maar toewijding alleen is daarin niet voldoende. WTMB Advies leeft mee met uw probleem, uw vraag en heeft begrip voor uw situatie. Op die manier krijgt u het advies dat het beste bij u past! Tot slot heb ik betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Als u met WTMB Advies in zee gaat, dan heeft u gekozen voor een betrouwbare partner, die u voorziet van informatie en waarvan u weet dat wij leveren wat we met elkaar afspreken.

Bovenstaande geeft u hopelijk meer beeld en meer gevoel bij WTMB Advies. Uiteraard hoop ik ook u binnenkort te kunnen voorzien van een goed advies en u op die manier te overtuigen van wat WTMB Advies voor u kan betekenen.

Contact

WTMB Advies
Wilco Nuiten
infowtmb@gmail.com
 
KVK: 57298904